شیوه محاسبه سود واقعی
● در قسمت اول محاسبه سود و زیان می خواهیم در این فیلم اموزشی تفاوت نرم افزار زرین را با سایر نرم افزارهای دیگر را توضیح بدهیم , یکی از مهمترین مسائلی که در شرکت های پخش وجود دارد این است که بعضی مواقع شیوه محاسبه سود و زیان به شیوه های استاندارد عملا امکان پذیر نیست. می خواهیم تمام دلایل و تمام وجه تمایز هایی را که می گوییم با دلیل و سند باشد .برای همین در تعریف کالا , کالایی رو به عنوان تست هدیه تعریف کردیم و ما می خواهیم این کالا را بخریم.
● شما میدانید که اکثر شرکت هایی که الان در بازار موجود هستنند , با چارچوب های هدیه ای و پروموشنی کار می کنند .یک نمونه را برای شما توضیح می دهیم . مثلا 100 تا از این کالا را میخواهیم بخریم و با فی 1000 این کالا را می خریم.برای همین کالا , یک هدیه تعریف می کنیم.مثلا شرکت به ازای 100 باکس , 10 باکس به ما هدیه می دهد و بابت این 10 باکس ما تخفیف 100 درصدی میگیریم.یعنی چیزی که شرکت به ما می دهد و در فاکتور موجود است این است که هزینه 100 باکس را ما پرداخت می کنیم , مثلا ما 100 هزار می دهیم ولی 110 باکس دریافت می کنیم. پس ما 100 هزار پرداخت می کنیم , در حالی که 110 باکس تحویل میگیریم.این ثبت فاکتور ما شد.
● حالا همین کالا را می خواهیم بفروشیم و می خواهیم بدانیم قیمت یک باکس این کالا , چقدر درمی اید. ببینید , سیستم , اتوماتیک هدیه را تقسیم کرده است.موجودی کل را 110 عدد گرفته و 909 را به عنوان فی خرید یا فی تمام شده فعلا در این مثال به شما نشان میدهد. لطفا همین موضوع را در سیستم خودتان تست کنید. با هر برنامه ای , غیر از زرین که کار می کنید , ببینید این را چه طور تقسیم می کند.